EcoGarden™

Osmo Color Ecgardenin tuotekuva

Voimakkaasti värjäävä ja nopeasti kuivuva Osmo Color EcoGarden on turvallinen ja helppokäyttöinen pintakäsittelyaine puutarhan ja pihan puurakenteisiin. Hyvin vettä ja auringon uv-säteilyä kestävä pinta on huoleton käyttää myös kasvimaalla!

Käyttökohteet:

Puupinnat ulkona. EcoGarden sopii erinomaisesti puutarhan hyötykasvien viljelyalustoihin, kasvatuslaatikoihin ja kasvihuoneisiin. Sitä voi käyttää myös pergoloiden, aitojen ja leikkikentän rakenteiden käsittelyyn sekä eläinten suojiin.

Soveltuvuus:

EcoGarden sopii käytettäväksi sekä hiotuille että hienosahatuille ja sahatuille puupuhtaille havupuupinnoille. Sitä voi käyttää myös kuivan painekyllästetyn puun käsittelyyn sekä lämpöpuupinnoille.

Käsittelykerrat:

2 käsittelykertaa uudelle puupinnalle

Kiiltoaste:

Silkinkiiltoinen

Riittävyys:

1 litra riittää noin 16 m2:n käsittelyyn uutta sileää höyläpintaa. Vanhalla, sahatulla, hienosahatulla tai muuten karkealla pinnalla kulutus on suurempaa.

Pakkauskoot:

0,75 litraa

Työvälineeksi sopii:

Keinokuitusivellin tai tela. Puupinnat voi myös ruiskuttaa tai puukappaleet voi käsitellä upottamalla. Työvälineet voi puhdistaa vedellä ja saippualla.

EcoGarden tuo väriä puutarhan puurakenteisiin

EcoGarden sopii hyvin käytettäväksi viljelylaatikoiden, lavakaulusten ja taimilaatikoiden suojaamiseen, kuten myös muille pihan kevyen kulutuksen puupinnoille. EcoGarden jättää puupinnalle silkinkiiltoisen, puun omaa rakennetta korostavan väripinnan, joka kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita ja auringon UV-säteitä. Valmis pinta on hengittävä ja se hylkii vettä.

Decorative image

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja tämä EcoGarden oli todella hyvä tuote lavakauluksiin!

Eveliina

Sävyt

Käsittely kuusella

Ecgarden 7470

7400 Hiili

Ecogarden 7475

7475 Luoto

Ecogarden 7600

7600 Kastanja

Katso lavakaulusten käsittelyvinkit videolta

Voit olla kiinnostunut myös näistä

EcoGarden on upea käsiteltävä. Helpoiten käsittely onnistuu siveltimellä.

Osmo lattiasivellin

Siveltimet

TUOTTEET: Harjassiveltimet, Lattiasiveltimet, Vaahtomuovisiveltimet

Hyvä harjassivellin osmoamiseen on tuuhea, tasapäinen ja jäykkäharjaksinen. Se istuu hyvin käteen ja on oikein valittu ja mitoitettu työhön nähden. Hyvälaatuisella siveltimellä työ sujuu vaivattomasti, ja levitys sekä rajaaminen käyvät helposti.

OMINAISUUDET

  • Harjassiveltimet sopivat käytettäväksi kaikkien tuotteiden kanssa
  • Lattiasiveltimen saa kiinnitettyä jatkovarteen – säästää selkää
  • Tukevat siveltimet vievät öljy hyvin puuhun
  • vaahtomuosisivellin sopii rajauksiin ja pienille pinnoille